Indiszkrét

A múlt hét legsikeresebb filmjei

2019. november 16. 17:38 - kurrek

Múlt héten több újdonság is debütált a mozikban, köztük a Midway, az első komolyabb karácsonyi alkotás, a Last Christmas, de bemutatásra került a Doctor Sleep és a Playing with Fire is.

midwayfeat.jpg

A háborús dráma főszerepében Ed SkreinPatrick WilsonLuke Evans és Mandy Moore állnak, így nem csoda, hogy már az első héten a box office lista élén landolt. A nyitó hétvégéjén közel 18 millió dolláros bevételre tett szert csak Amerikában, ami bár nem hangzik rosszul, a 100 milliós forgatási költségek töredékét sem jelenti. Világszerte összesen 21 milliót jelentett az első pár nap. 

Második helyen a Doctor Sleep, azaz az Álom doctor szerepel, amely 45 millióból forgott, a nyitó hétvégén viszont "csak" 14 millióra tett szert Amerikában. Világszerte jelenleg 35 milliónál jár, tehát hamarosan nyereségessé válhat. A mozi főszerepében Ewan McGregorRebecca Ferguson és Kyliegh Curran állnak.

A képzeleteli dobogó harmadik fokára a Playing with Fire állhatott fel. A komédiában John Cena alakítja Jake Carson-t, aki humoros tűzoltóként van jelen az alkotásban, ahol többek között gyermekek és kutyák is szerepet kaptak, így vicces pillanatokban biztosan nem lesz hiány. Mellette feltűnik még Keegan-Michael Key és John Leguizamo is. A családi film közel 30 millió dollárból készült el, a nyitó hétvégén világszerte 17 milliót hozott a konyhára. 

Lecsúszott a dobogóról a Last Christmas, amit 25 millióból forgattak le, és a múlt heti premier kapcsán 16-ot már vissza is hozott. Őt követi a Terminator: Dark Fate, ami már második hete szerepel a listán és az első heti 35 millióhoz még további 10 millió csatlakozott, így már közel 50 milliós bevételnél jár két hét alatt. 

A Joker sikere hatodik hete töretlen, hiszen jelenleg a hatodik helyet szerezte meg magának a 9,2 milliós múlt heti bevételével. Ezzel már 313,5 millió dollárnál tart a film nyeresége. A listán van még a Maleficent: Mistress of Evil, a Harriet, a Zombieland: Double Tap és a The Addams Family, amely hamarosan elérheti a 100 milliós bevételt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr2315304758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása