Indiszkrét

Az HBO GO-ra érkezett Stephen King új adaptációja

2020. január 15. 19:15 - kurrek

a-kivulallo-jon-a-stephen-king-r.jpg

Január 13-án debütált az HBO új saját gyártású alkotása. A Stephen King könyve alaján készült sorozat első szezonja tíz részes. Az adaptáció az írótól megszokott témában íródott, így főként a thriller kedvelőinek lehet ez jó hír. 

A széria főszerepében az a Jason Bateman áll, aki korábban már Emmy- és Golden Globe-díjat is bezsebelt. Mellette feltűnik a szintén számos díjra jelült Ben Mendelsohn, illetve Cynthia Erivo és Bill Camp is. 

A sorozat alapjául szolgáló regényt idehaza az Európa Kiadó jóvoltából került a polcokra. A kívüláló 2018-ban a Goodreadsen kategóriájának legjobbja lett, így nem csoda, hogy vászonra vitték. A történet Georga államban játszódik, ahol az egyik erdőben holtan találnak egy kisfiút. A 11 éves Frankie Peterson gyilkosság áldozata lett, a rendőrség pedig nem sokkal később letartóztatja a feltételezett tettest. Terry Maitland tanárt vádolják a brutálisan elkvetett gyilkossággal. Az ügyet Ralph Anderson nyomozó vizsgálja, aki egyre több titokzatos körülménybe botlik, így kénytelen Holly Gibney magánnyomozóhoz fordulni segítségért. 

A könyvadaptáció magyar felirattal és dupla epizóddal január 13-án indult az HBO-n és az HBO GO-n, ezt követően pedig hetente nézhetjük az epizódokat. A szinkronos premierjére még egy kicsit várni kell, hiszen magyar hanggal január 26-án kerül fel a kínálatba. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr2215408440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása