Indiszkrét

Az online játékszolgáltók a koronavírus nyertesei

2020. március 17. 18:55 - kurrek

steam_2.jpg

A koronavírusnak kevés ágazat a nyertese, de az online játékszolgáltatások köztük vannak. A hétvégén ugyanis a gamerek megrohamozták a játékboltot, olyannyira, hogy üzemzaar is támadt az Xbox internetes szolgáltatásában. 

A felhasználók nagy száma miatt a hétvégén gondok akadtak az Xbox-nál, ám a Steam csak nyert a dolgon. A legnagyobb digitális számítógépes játékokat áruló üzlet rekordot döntött, ugyanis a délután folyamán az egyidejűleg bejelentkezett gamerek száma elérte a 20,3 milliót. Ezzel megdöntötték a februárban beállított 18,8 milliós rekordot. 

A következő időszakban ráadásul ez a szám csak emelkedhet, hiszen az emberek nem mozdulhatnak ki otthonról, így kénytelenek más elfogltatságot találni maguknak. Ráaádásul a múlt pénteken elérhetővé vált a DOOM Eternal, jövő héten pedig debütál a Half-Life is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr7015528268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása