Indiszkrét

Ezek az új Apple+ tartalmak érkeznek hamarosan

2020. január 22. 09:47 - kurrek

Újapple-tv.jpg

Az gyártó nemrég jelentette be azokat a sorozatok, amelyek hamarosan elindulnak a platformjukon. Ezek között számos újdonság is van, de természetesen folytatásokra is számíthatunk. Lássuk, melyek ezek és, hogy mikor kerülnek kínálatba.

Március 6-án érkezik egy népszerű antalógia, amely Steven Spielberg nevéhez fűződik. Az Amazing Stories a 80-as években ugyanezen a néven futott széria újragondolt változata volt az első, amelyet a szolgáltató elindulásakor bejelentettek. Az alkotás minden egyes része más-más témát vesz elő és dolgoz fel. Olyan színészek tűnnek majd fel benne, mint Dylan O'Brien, Josh Holloway, Victoria Pedretti vagy éppen Sasha Alexander. 

Április 4-én érkezik a Home Before Dark, amely egy gyermek újságíró, Hilde Lysiak történetét meséli el. Hilde Brooklynból költözik egy tóparti faluba, ahol édesapjával tengeti mindennapjait. A nyughatatlan gyermeknek hatalmas az igazság utáni vágya, így rögtön egy régóta lezárt ügy nyomaival találkozik össze.

A Home című dokumentumsorozat április 17-én válik elérhetővé a streamingen. Az alkotás beillene egy Sprektum Home műsorba is, hiszen a világ leginnovatívabb házötleteit mutatja majd be. A részekben olyan terveket mutatnak be a közönségnek, amelyek megvalósítása mindenki számára kihívás lehet.

A Defending Jacob április 24-től válik láthatóvá, amelyben Chris Evans és Michelle Dockery kapott főszerepet. A drámá egy massachusettsi kisváros bűntényei tárja fel, illetve bemutatja a kerületi ügyész életét, fontos eseményeit. 

Az Angliában játszódó Trying május 1-jén landul az Apple+-on. Főszerepben Rafe Spall és Esther Smith, akik egy párost alakítanak. Az ő életükön keresztül mutatják majd be, hogy milyen felnőni, megtalálni a megfelelő párt és családot alapítani, mégha az nem is úgy megy, ahogy azt tervezték.

A forró napokra tartogatják a Dear...-t, amely szintén egy dokumentum sorozat. Az alkotás híres embereknek írt levelekbe enged bepillantást. Ebben olyan sztárok vállaltak szereplést, mint Stevie Wonder, Big Bird, Yara Shahidi és Oprah Winfrey. 

Nyártól láthatjuk majd a legújabb animációs sorozatot, amely egy zenés alkotás lesz. Ebben a Tillmerman család és a Central Park szerepel majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr7015419570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása