Indiszkrét

Népszerűbbé vált a Huawei az Apple-nál

2020. február 01. 16:33 - kurrek

nagyon_jo_hirek_a_huawei_rol_nagyon_rosszak_az_apple_rol_screenshot_20190503110545_1_original_760x760.jpg

A legújabb információk szerint a Huawei utolérte az Apple-t a 2019-es eladások alapján. Erről a 9to5Google számolt be a minap. Az ázsiai cég ezzel a második helyen szerepel a ranglistán, hiszen azt továbbra is a Samsung vezeti, amely egy százalékos csökkenéssel zárta az előző évet. 

Bár 2019-ben számos gondja volt a Huawei-nek a korlátozások miatt, még így is sikerült előrébb lépnie. Kínában az okostelefonok 40%-át tőlük vásárolják. Érdemes viszont megmelíteni, hogy ide tartoznak a leányvállalat, azaz a Honor termékei is. A vállalat legtöbb mobilját az ázsiai országokban adja el, de ez a szám megtorpanhat a Google Play-szolgáltatások megszűntetése miatt. 

A tavalyi utolsó negyedévet az Apple amúgy a legnagyobb bevétellel zárta, két év után ismét ők adták el a legtöbb telefont világszerte. Az egész évet nézve viszont kizárólag a Huawei, a Realme és a Vivo részesedése nőtt meg a 2018-as adatokhoz képest.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr2215449914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása