Indiszkrét

Újabb három játékkal érkezik az Xbox Gamepass, köztük a Wolfenstein: Youngblood

2020. február 05. 18:59 - Molnár Balázs L.

d9c520b9-d7b8-4c1d-accd-b93fed9a5d79.jpg

A Microsoft nem bízza a véletlenre ebben a hónapban sem a játékfelhozatalt, ha az aranytojást tojó tyúkjukról, a Gamepassról van szó.

Méghozzá olyannyira, hogy a két igazi tripla AAA címmel érkezik Xbox platformra, az első pedig már holnap, azaz február 6-án pottyan is bele a zsákunkba, ha előfizetők vagyunk. Ez pedig a méltán híres Final Fantasy széria legfrissebb darabja, a Final Fantasy XV. Sokan féltünk tőle, hisz nagyon sokáig kovácsolták össze a játékot, míg végül piacra dobták. Aztán ha nem is minden idők legjobb Final Fantasy játéka lett, szépen helyt állt mind a kritikusoknál, mind eladások szempontjából.  

 Ha ez nem lenne elég holnapra, akkor egy igazi számítógépes klasszikus, ami több évtizeden keresztül az FPS játékszegmens egyik legmeghatározóbb tagja volt, majd pár évvel ezelőtt újra felélesztették a sorozatot, ami nem, hogy szégyent hozott volna a régmúlt részeire, hanem egy teljesen más szemszögből, történet központúságával, rengeteg humorral és zseniális karakterrajzokkal cipelt minket végig William Joseph Blazkowicz irányításával azon a több ezernyi náci hentelésén, amit nem érdemes kihagyni az életünkből. Most azonban a legújabb Wolfenstein részben ugyan nem a jó öreg Blazkowicz-al kell darálni a náci ellent, hanem a két iker lányával kell igazságot szolgáltatnunk. Ugyan az új részért nem rajongott sem a szakma, sem a játékosok, azonban most az is kipróbálhatja a játékot, akit még ez sem tudott meggyőzni, hogy ez bizony nem az ő játéka.  A Wolfenstein: Youngblood is február 6-tól letölthető a Gamepass kinálatából.

Míg a sort Februárt 13-án a Death Squared zárja, ami ugyan egy jóval kisebb játék, azonban többjátékos módjával több embert szórakoztatására is alkalmas. Elég jónak tűnik. Ezeket a játékokat pedig már mobilodon is tudod csapatni, ahogy azt korábban már megírtuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr715460594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása