Indiszkrét

Már telefonon is játszhatunk az Xbox játékokkal

2020. január 20. 20:00 - Molnár Balázs L.

project-x-cloud.jpg

A mai nappal elérhető tette a Microsoft a telefonra való játék streamelés lehetőségét. Habár eddig is simán megoldható volt harmadik féltől származó alkalmazással áthidalni az Xbox applikáció hiányosságát, most pótolta a redmondi cég.

Sajnos azonban nem a sima Xbox app kapta meg a plusz funkciót, hanem egy újabb alkalmazást kell letöltenünk ahhoz, hogy a telefonunkra tudjuk küldeni kedvenc játékunk képét. Első lépésként csatlakoznunk kell az Xbox Insider programba, mivel csak számukra elérhető a szolgáltatás. Szükségünk lesz az Xbox Game Streaming App-ra, ami egyelőre előzetes verzió, így belefuthat az ember problémákba. Míg párhuzamosan ezzel a konzolunkra az Xbox Insider Hub-ot kell letöltsük.

Az alkalmazáshoz minimum Android 6.0-át futtató, illetve bluetooth 4.0 vagy annál újabb technológiával rendelkező mobilra lesz szükségünk. Ha elindítottuk az Xboxot, illetve fut az alkalmazás is, pár pillanat múlva felfogja dobni a mobil, hogy csatlakoztassunk egy kontrollert, itt fontos leszögezni, hogy a legelső Fat Xbox One kontrollere nem fog működni, azonban az új S és X széria kontrollerei tökéletesek lesznek. Ha ez megvan, nincs más hátra, mint élvezni a kedvenc játékainkat akkor is, ha épp az asszony lefoglalta a tévét, de épp gyalulod az ellent a Call of Duty-ban, vagy Fifában picsáznál el néhány arcot. Azért nem árt, ha nem betárcsázós netről akarsz nyomulni, mert minimumként 10 Mbps letöltést és 4,75 Mbps feltöltési sebességet igényel a sztori.

Itt megtalálsz mindent.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr4015418542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása