Indiszkrét

Kézfertőtlenítő gyártásába fogott a Louis Vuitton

2020. március 17. 13:24 - kurrek

lv-perfume-destination-deluxe.jpg

Tömeggyártásba fogott a Louis Vuitton. A parfümöket forgalmazó cég úgy döntött, hogy a gépeit inkább kézfertőtlenítők gyártásába fogja. 

Ahogy Olaszországban és Spanyolországban, úgy a franciáknál is egyre rosszabb a helyzet. Sajnos a fertőtlenítőkből egyre nagyobb a hiány, ezt szeretné segíteni a világ egyik leghíresebb parfümgyártó vállalata. A luxusmárka több gyártószalagját is átalakította, hogy kézfertőtlenítőket készíthessenek. A termelés fő célja most az illatszerek helyett, hogy minél több fertőtlenítőt állítsanak elő, amelyeket ingyen továbbítanak a francia egészségügyi intézményeknek. 

Az egyik vezető azt is elmondta, hogy a cég addig folytatja mindezt, ameddig csak szükséges, hiszen Franciaországban már 120 halottja van a fertőzésnek és ez a szám folyamatosan növekszik.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr4315528296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása