Indiszkrét

Itt a Star Wars: Skywalker kora utolsó magyar előzetese

2019. november 07. 21:57 - Jahn Izabella

star-wars-rise-of-skywalker-leaks-theories-spoilers_3.jpeg

 Immár megtekinthető a Star Wars: Skywalker kora utolsó egyben magyar szinkronos trailerje. A film egyaránt hivatott lezárni a Disney-féle Star Wars-trilógiát, illetve az 1977-ben George Lucas által megálmodott világot. 

 Olyan korábbi szereplők bukkannak majd fel benne, mint C3PO, R2D2 és Palaptine szenátor. A  sötét oldal pedig továbbra is rettentően sötét. J. J. Abrams pedig az Entertainment Weeklynek adott interjújában elárulta, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy méltó befejezést adjon az előző filmeknek - amelyekből annyi van, mint égen a csillag -, és hogy minden lehetséges szálat el fog varrni. Nem véletlenül lesz tehát 2 óra 35 perc a film, amellyel a franchise megdönti rekordját a Star Warsot illetően. A búcsú azért is közeledik oly nagyon, mivel a Disney úgy döntött, ideje kicsit visszavenni a Star Wars-filmek igencsak felgyorsult gyártási tempójából.

 A végjátékot legkorábban december 19-én lehet majd megtekinteni a hazai mozikban. Akinek azonban ez az elválás túl gyors lenne, és netán hiánytüneteket tapasztal magán, azt a novemberben napvilágot látó The Mandalorian c. sorozat is kárpótolhatja, melyről részletesebben írtunk az ehavi sorozatajánlónkban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr515295010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása