Indiszkrét

Jön a női Zorro

2019. november 13. 15:08 - kurrek

copyrighted_image_reuse_prohibited_120575.jpg

A CBS újragondolta a Zorro című kultikus sorozatot és női szereplős változatot készítene belőle. A Wrap információi szerint kiegyeztek egy koncepcióban, amelyet Alfredo Barrios Jr. ír meg, aki olyan alkotásokat készített korábban, mint a Minden lében négy kanál, vagy éppen az Igazság. A történet szerint az új Zorro a mai korban játszódna, ráadásul a női főszereplő az erdeti Zorro leszármazottja lenne, aki védtelen emberek védelmére fog kelni. 

Zorro sztorija 1919-ig nyúlik vissza, amikoris Johnston McCulley író kitalálta Don Diego de la Vega alakját. 100 év alatt többször is feldolgozták a könyvet, a karaktert pedig olyan színészek alakították mint Douglas Fairbanks, Guy Williams, Alain Delon, illetve a híres Antonio Banderas. Az egyelőre kérdőjel, hogy a női szereplőt ki fogja alakítani. 

Az alkotás várhatóan az NBC-re készül és legkorábban 2020-ban mutathatják be. Arra is van esély, hogy a CBS streaming-szolgáltatójára kerüljön fel. Egyenlőre csak az alapsztori van meg, aminek még sok nehézségen kell átmennie ahhoz, hogy leforgassák hozzá a pilot epizódot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr9515294990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása