Indiszkrét

Új film készül Michael Jackson életéből

2019. november 23. 21:47 - Jahn Izabella

120711-michael-jackson_1.png

Graham King, a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjének, a Bohém rapszódiának a producere új fába vágja fejszéjét. Michael Jackson életrajzának szentelne egy újabb filmet, más fényből megvilágítva azt, mint elődje a molesztációs botrányokat körüljáró Leaving Neverland c. dokumentumfilm - olvasható a Variety oldalán.

A film elkészítéséhez szükséges jogokkal kapcsolatban már kötöttek egy sikeres üzletet a sztár hagyatékát kezelő alapítvánnyal, a Michael Jackson Estate-tel. A Gladiátor és az Aviátor c. filmhez köthető John Logan lett felkérve a forgatókönyv megírására. Forgalmazót és stúdiót viszont még nem kerítettek a film elkészítéséhez. A Leaving Neverlandben gyermekkori molesztálásukról nyilatkozó férfiakról feltett kérdésre az alapítvány szóvivője egyelőre nem adott választ. Nem tudni, hogy Wade Johnson és Jimmy Safechunk vajon felbukkannak-e majd valamilyen formában az új alkotásban. A januárban bemutaott, Emmy-díjas film hatalmas megbotránkozást keltett legfőképpen az énekes rajongótáborában. A Michael Jackson Estate egy 100 millió dolláros kártérítés ellenében beperelte az HBO-t, a per pedig még mindig nem zárult le.

Nem ez lesz ráadásul az egyetlen jacksonos projekt. Ha valaki netán 2020 közepe fele a Broadwayen járna, ne felejtsen beülni az MJ the Musical c. darabra, melyben Ephraim Stykes kapta meg a főszerepet. (New York Times)

A Bohém rapszódia sikerére apellálva - mely egy karcsú 900 millió dolláros bevételt hozott a jegypénztárakba - valószínű, hogy ez a biopic sem lesz nagyon nézhetetlen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr8415321218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása