Indiszkrét

A múlt hét legsikeresebb filmjei

2019. december 03. 09:59 - kurrek

960x0.jpg

Ahogy már hetek óta, így most is kilistáztuk a múlt hét legsikeresebb mozifilmjeit. Nem akármilyen trónfosztás történt, hiszen végre bemutatásra került a nagysikerű Jégvarázs második része, amelyben folytatódik Elsa és Anna története. Emellett debütált még a A Beautiful Day in the Neighborhood és a 21 Bridges, de még mindig a listán van a Joker és Midway.

Az első helyet tehát a Jégvarázs II. szerezte meg, amely a nyitó hétvégéjén csak Amerikában 130 millió dollárt zsebelt be, ez a szám világszinten 392-re növekszik. A történet tehát megnyerte a nézőket, bár jócskán elmaradt az elsőtől, amely közel 250 milliót kaszált az első napokban. A Frozen I. minden idők legnézettebb animációs meséje, amelynek rekordját valószínűleg nem fog megdönteni a folytatás.

A héten a Ford vs. Ferrari lett a második, amely további közel 16 milliót kaszált a múlt héten. Ezzel az összbevétele eddig 51 millió dollárra rúg. Őt követi a A Beautiful Day in the Neighborhood, ami 13 milliót hozott a konyhára a premierje óta. A Tom Hanks főszereplésével készült történet 25 millióból forgott le, világszerte pedig 17 milliót már vissza is hozott. 

A dobogóról lecsúszott a szintén nemrég bemutatott 21 Bridges. Az akciófilm főszerepében Chadwick Boseman áll, aki mellett feltűnt többek között Sienna Miller és J.K. Simmons is. A mozi az első pár napban 9,3 millió dollárt zsebelt be, ami igen csekély a 33 milliós büdzséből készült alkotástól.

A Midway a múlt héthez képest további majdnem ötmillió dollárt hozott a konyhára, így világszerte már 93 milliónál tart. Lassan sikerül visszahoznia a ráfordított költségeket, hiszen 100 millióból forgott le a háborús alkotás, amelynek főszerepében Ed SkreinPatrick Wilson és Luke Evans állnak. Őt a Playing with Fire követi, ami további 4,5 milliót pakolt a korábbi bevételére, majd a The Good Liar, ami alig több mint 3 milliót kaszált a múlt héten. Charlie's Angels továbbra is hatalmas bukás, hiába szerepel a listán, ennél sokkal többet vártak a filmtől. Az előző időszakban csak 3,2 millió dollárra tett szert, ami igen kevésnek számít a második héten. 

Utolsó előtti helyen a Last Christmas, ami világszerte már 53 millós bevételnél jár, pedig mindössze 25 millió dollárból készítették el a romantikus alkotást. Az utolsó helyen a nyolcadik hete a listán szereplő Joker, ami még mindig tudott 2,7 milliót produkálni. Nagy siker a mozi, az biztos!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr6715329244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása