Indiszkrét

A múlt hét legsikeresebb filmjei

2019. december 06. 15:55 - kurrek

dsc6166-1024x682.jpg

A múlt héten említettük, hogy tarolt a Jégvarázs, ám ez most sem volt másként. A második hete a listát vezető Disney-s újdonság további milliókat hozott a konyhára, de most is voltak újdonságok, amik kisebb-nagyobb sikerrel premiereztek a múlt héten. Lássuk, kik fértek az első tízbe!

Ahogy említettem, ismét a Jégvarázs vitte a prímet, amely 86 millióval növelte a bevételét az előző héthez képest csak Amerikában. Ezzel világszerte már több mint 750 millió dollárra tett szert, ezzel a tempóval biztosan el fogja érni az egymilliárdos összeget. A kérdés csak az, hogy mikor?

A második helyre egy újdonság került, amely nem más mint a Tőrbe ejtve, angol címén a Knives Out. A magyar premierre csak januárban kerül sor, ám világszerte már 77 milliós bevételre tett szert a premier óta. A rajongók imádták az alkotást, amelynek főszerepében Daniel CraigChris EvansKatherine Langford és Jamie Lee Curtis állnak. 

A dobogó harmadik fokára a Ford v. Ferrari "állhatott fel", amelyre további 13 milliót költöttek a jegypénztárakban. A 97 milliós büdzséből készített sportos mozi jelenleg 146 milliós bevételnél jár, így már bőven elérte a ráfordított költségeket. Nem is csoda, hogy 8,3-as értékelést kapott az imdb-n.

Lecsúszott viszont a dobogóról a Queen & Slim című újdonság, amely közel 12 millióra tett szert az első héten. Bár anyagilag sikeresnek mondható, világszerte sokan kritizálták az alkotást. Annyi biztos, hogy a színészek nem panaszkodnak, hiszen bőven megtérült a mozi. A Q&S-t a A Beautiful Day in the Neighborhood követi, amely második hete szerepel a listán. Múlt héten további 11 millióval növelte a bevételét, így már 34 milliónál jár csak Amerikában. 

A hatodik helyre került a 21 Bridges az 5,6 milliójával, a hetedik pedig a Playing with Fire a maga szerény 4,2 milliójával. Őket a Midway követi, amely negyedik hete tarol. A múlt héten közel 4 milliót hozott még a konyhára, így már 105 milliós bevételnél jár. 

Az utolsó két helyre szorult a Last Christmas és a Joker, amely már kilencedik hete szerepel a listán! A karácsonyi alkotás és a thriller két-két millióval növelte az eddigi sikereit. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr5615341224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása