Indiszkrét

A Guns Akimbo előzetesében tér vissza Daniel Radcliffe

2020. január 19. 23:03 - kurrek

maxresdefault.jpg

Hamarosan visszatér a képernyőkre Daniel Radcliffe, akinek a nevét 2001-ben ismerhette meg a közönség, hiszen ő alakította a világsikerű Harry Potter karakterét. A színész most a Guns Akimbo-ban kapott szerepet, ahol kezeihez szegezett fegyverekkel tombol.

Az elmúlt két évben számos olyan fotó került napvilágra, ahol Daniel köntösben és alsónadrágban tűnik fel, raádásul pisztolyokkal a kezében. Kiderült, hogy ezek nem szerkesztett képek voltak, hanem szorosan kapcsolódnak a Madman Films stúdió újdonságához, amihez végre megérkezett az első előzetes. A híresség Jason Lei Howden bőrébe bújva egy internetes reality résztvevője lesz, amelyek az a lényege, hogy a játékosok élet-halál harcokat vívnak egymással. A megmérettetéseket közvetítő csatorna vezetője, Riktor pedig halálra keresi magát rajtuk. Az első ellenfél a tavalyi év egyik nagysaikerű alkotásából ismert Samara Weaving lesz.

Az alkotás hamarosan bemutatásra kerül idehaza is. A mozikban 2020. március 5-től látható majd. A kérdésünk már csak az: befizetnétek egy ilyen őrületre?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr7815413944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása