Indiszkrét

Hatalmasat startolt a Disney+

2020. február 13. 22:57 - kurrek

7ffae641-d50b-4a31-995d-8a2b2867c48a.jpg

A legújabb streamingszolgáltatás alig három hónapja érhető el, de hamarosan  meglesz nekik a 30 millió előfizető is. A Disney+ hazánkba csak jövőre érkezik, de számos országban már most használható a platform.

Bob Iger nemrég számolt be arról, hogy jelenlegi állás szerint 28,6 millió fizetős ügyfelük van, de ez a szám napról napra növekszik. Azt is elmondta, hogy az első negyedév végére 26,5 millió felhasználója lett a Disney +-nak. Az első huszonnégy órában hatalmasat robbantott, hiszen 10 millió előfizető már ekkor csatlakozott hozzájuk. 

A streamingen a régi klasszikusok mellett új sikersorozatokat is elérhetővé tett az első pár hónapban. A The Mandalorian - amely novemberben debütált - például hatalmas siker lett, nem csoda, hogy már készül a második szezon. A sorozatot Jon Faverau készítette a platform számára. 

 

A Disney tavaly felvásárolta a Hulu-t, ezzel pedig 33 százalékkal növelte az előfizetők számát. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr1215470702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása