Indiszkrét

Az HBO Max-on térnek vissza a Jóbarátok

2020. február 26. 19:34 - kurrek

29845595_2291277_13ab2c21dbe07ad45e5ba14f9e5e65f6_wm.jpg

Igaza a pletykák, miszerint ismét összeállnak a Jóbarátok. A hat színész 1994-ben kezdte meg a közös munkát és egészen 2004-ig együtt dolgoztak. A Friends 10 évadot és 236 epizódot élt meg. Rajongók millió várták a részeket hétről-hétre, de 2004-ben szomorkodtak, amikor bejelentették, hogy véget ér a nagysikerű sorozat. 

Már több éve rebesgetik az esetleges újraegyesülést, ám megerősítésre egyelőre nem került sor. A minap az HBO jelentette be, hogy a hamarosan debütáló HBO Max-ra tizenhat évnyi szünet után érkezik a folytatás. A streamingnek mind a hat főszereplőt sikerült leszerződtetniük, ám egyelőre csak egy improvizatív különrészről van szó, amiről még semmi sem derült ki. 

A hír hallattán a facebook és az instagram is felrobbant a hétvégén, hiszen több tízmillió rajongónak szereztek ezzel örömet. A Mirror szerint a megegyezés egy alkalomról szól, ám a szolgáltató tervezi a tizenegyedik szezont. A streaming reméli, hogy a pozitív fogadtatás miatt, a színészek rábólintanak egy újabb évadra. A legnagyobb probléma a költségvetés, hiszen a színészek már akkor hatalmas összeget vihettek haza egy-egy epizódért. A mostani rekordnagyságú lehetne, ha sikerülne megegyezni. A lapnak nyilatkozó forrás szerint egymilliárd dollár feletti lehet ez a pénzösszeg.

A régóta kiszivárgott hírt amúgy Kevin Reilly tartalmi vezető jelentette be hivatalosan. Közeléményében elmondta, hogy a Jóbarátok egy olyan kort idéz, amikor a barátok - és a közönség is - valós időben összegyűltek, és úgy gondolják, hogy ez a mostani egyesülés ezt a szellemiséget ragadja majd meg, összefogva az erdeti és az új rajongókat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr5315492128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása