Indiszkrét

Vajon tényleg lesz újra Jóbarátok?

2019. november 16. 17:38 - Jahn Izabella

friends1_1.jpg

Ugyan a Jóbarátok c. sorozat 25 éves jubileumán még arról biztosítottak bennünket, hogy bezár a bazár, nincs több Central Park, a pletykák egészen más jövőt ígérnek. Akárcsak Jennifer Anniston, aki a The Morning Show c. sorozat kapcsán a  DeGeneres műsorában már incselkedett egy újabb összeállással.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer, karöltve az alkotókkal, David Crane-nel és Marta Kauffmannal mind, mind optimistán tekintenek a sorozat folytatására, egy az HBO Maxon indított specialre. A jövő májusában induló streamingszolgáltató ráadásul nagy harcokat is vívott a Netflixxel a sorozat kizárólagos streaming-jogainak megszerzéséért a WarnerMediánál. Az AT&T - amerikai multinacionális holdingtársaság és a WarnerMedia anyavállalata - végül annyira megszorongatta a szerencsétlen Netflixet, hogy annak hatalmas összegeket kellett otthagynia, nehogy 2019-ben otthagyja őket a Jóbarátok. Az HBO Max olyan ambíciókat is dédelget továbbá, mint hogy házigazdája legyen a House of the Dragon c. Trónok harca-előzménysorozatnak, amelyet már egy korábbi cikkünkben is belengettünk. Tény és való, hogy a Netflixet egyre inkább megpróbálják szétcincálni a feltörekvő vetélytársak, de hát meglássuk ki nevet a végén.

Mindenesetre semmiképp se igyunk előre a medve bőrére! Szerződések, illetve egyéb gyakorlatias lépések még csak lógnak a levegőben, azt ugye meg  ki tudja, mennyire igazolódik be a szóbeszéd.

Történjen hát, aminek történnie kell!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr6715305332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása