Indiszkrét

Nézettségi rekordot dönthet a Netflixen a Vaják?

2020. január 24. 12:37 - kurrek

witcher-e1577631511320-1024x575.jpg

Decemberben került a Netflix kínálatába Andrzej Sapkowski adaptációja.

Már a promóció kapcsán is hatalmas volt az érdeklődés, a premiert követően pedig csak még nagyobb lett a rajongótábora. Olyannyira, hogy a széria első szezonját négy hét alatt 76 millióan nézték meg.

A sztori egy varázserejű démonvadászról szól, az alapjául szolgáló alkotás pedig már korábban is hatalmas siker lett, hiszen népszerű videójáték is készült belőle. A Netflix nemrég hozta nyilvánosságra a negyedik negyedéves jelentését, amelyben szerepelt jónéhány nézettségi adat is. Ahogy megírták, a nyolc részt már közel 80 millióan tekintették meg pár hét alatt. Ez bőven megnőhet még a következő időszakban, hiszen kicsit sem csengett le a sztori. Ennek köszönhetően nemrég közzétették, hogy érkezik a következő évad, ám erre még várnunk kell, hiszen 2021 előtt nem tervezik bemutatni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr615424874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása