Indiszkrét

Guinness rekordot döntött Eminem

2020. január 25. 20:05 - kurrek

200117021516-02-eminem-new-album-exlarge-169.jpg

Saját rekordját döntötte meg az előadó. Eminem a legújabb dalának minden egyes másodpercébe 7,6 szót zsúfolt, ezzel saját guinness-ét döntötte meg. A 48 éves énekes nemrég adta ki a 11. korongját, amelyet nem jelentett be előre. A lemez a Music To Be Murdered By címet kapta és 20 számot tartalmaz. 

Eminem korábban már bekerült a nagykönyvbe, hiszen a Rap God slágerébe 9,6 szót mondott ki egyetlen másodperc alatt. Ezzel ő lett a világ leggyorsabb rappere. Mindez még nem volt neki elég, így a mostani újdonságával az akkori számokat is túlszárnyalta. 30 másodperc alatt 229 szót mondott ki a Godzilla című szerzeményébe. Bár a 7,6 szó nem sok, ám senki nem tudta még ilyen hosszú ideig tartani ezt a tempót. Ez egyedül neki sikerült még. Ezt lehet még fokozni, hiszen megszámolták a szótagokat is, amelynek végeredménye 339 lett. Ez 11,3 szótagot jelent másodpercenként. Nem semmi ez a hamarosan 50 éves művésztől. Gyanítjuk, hogy még ezt is képes lesz túllépni, így már várjuk, hogy mi lesz a következő rekordja, amit bejegyeztethet a Guinness rekordok könyvébe. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr3215424922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása