Indiszkrét

Februári Netflix premierek

2020. január 30. 19:06 - kurrek

 Az egyik legnagyobb streamin-szolgáltató februárban sem hagy minket premierek nélkül. Érkezik több könyvadaptáció, de új sorozatból sem lesz hiány. Ráadásul érkezik a Netflix első afrikai produkciója is! Lássuk, hogy miket nézhetünk ebben a hónapban!

Locke & Key 

A képregény alapján készült sorozat február 7-én debütál a platformon. A három ikerről szóló sztoriban olyan színészek kaptak főszerepet, mint Kevin AlvesThomas Mitchell BarnetCoby Bird és Asha Bromfield. Apjuk meggyilkolása után a Locke testvérek visszatérnek szülővárosukba, hogy kiderítsék, mi is történt valójában aznap este. 

To All the Boys: P.S. I Still Love You

A nagysikerű könyvadaptáció második része is februárban debütál. Noah Centineo és Lana Condor az első részt követően világhírre tettek szert, így kérdés sem volt, hogy elkészül a második felvonás. A Netflix-re 12-én kerül fel, így már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, miként folytatódik a szerelmesek története.

All the Bright Places

A hónap végén érkezik egy újabb mozi, amely az All the Bright Places néven kerül fel a szolgáltatóhoz. A könyvadaptációt Brett Haley rendezte, aki korábban a Hearts Beat Loud és a The Hero című alkotásokon dolgozott. A szerelmi történet Violet és Theodore között játszódik majd, főszerepben pedig Elle Fanning, Keegan-Michael Key, Virginia Gardner, Alexandra Shipp, Luke Wilson és Justice Smith állnak. Premier február 28-án!

maxresdefault.jpg

Queen Sono

Szintén 28-án debütál a Queen Sono, amely a Netflix első afrikai produkciója. A dráma szériát Kagiso Lediga rendezte, akinek a segítségére volt a főszereplő hölgy is, Pearl Thusi személyében. Az alkotásról nem sokat tudni, de annyi biztos, hogy sok nyomozásnak lehetünk majd tanúi.

Formula 1: Drive to Survive

Tavaly került bemutatásra a Formula 1: Drive to Survive első szezonja, amely a száguldó cirkusz kulisszái mögé enged betekintést. Idén folytatódik a széria, ahol a tavalyi szezon legfontosabb pillanatait nézhetjük meg a pilóták szemszögéből. 

dts-2-1280x720.jpg

Felkerül a kínálatba továbbá a A Bad Moms Christmas, a Police Academy első hét része, a Sex and the City 2., az Anna Karenina és az The Angry Birds film 2. része is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr2915445104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása