Indiszkrét

Már robotok főznek Vuhanban

2020. február 25. 20:52 - kurrek

 zume-robot.jpg

A kínai Vuhanban robotok főznek a kórházban dolgozó orvosok számára. A gépek 15 perc alatt készítenek el 36 adag ételt, amelyet a doktorok fogyasztanak el, ezáltal nem érintkeznek egymással. 

Sajnos egy orvos már belehalt abba, hogy ellátta a koronavírussal fertőzött betegeket, így a kormány kénytelen volt megoldást találni egy központi kérdésre, az étkezésre. A doktorok éjjel-nappal talpon vannak, hogy a lehető leghatékonyabban gyógyítsák az embereket Vuhanban. Egy cikk szerint a nővérek és az orvosok szinte aludni sem tudnak, enni pedig alig kapnak, mivel a mentők és a betegszállítók folyamatosan érkeznek a hat nap alatt felépített kórházba. 

A robotokat a Qianxi Robotic Catering nevezetű kínai vállalkozás ajánlotta fel. A cég Vuhan központjába ingyen telepített több állomást is, amely kiszolgálja az embereket. Ezek gyorsan és nagy mennyiségben képesek főzni és felszolgálni egyaránt. A robotok 0-24-ben rendelkezésre állnak, így a dolgozók bármikor ételhez juthatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr415484140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása