Indiszkrét

Márciusban jön az új iPhone?

2020. február 25. 20:52 - kurrek

gizchina.jpg

Több pletyka is kering arról, hogy hamarosan érkezet az új iPhone, sorban a kilencedik. A hírek szerint március 31-én bemutatót tart az Apple, amelynek fő oka, hogy lerántsa a leplet az újdonságról. 

A szokásos őszi bemutató rendezvény előtt, márciusban is tartanak egy eseményt, amely az iPhone SE 2020-as kiadásáról szól majd. Az újdonság tulajdonképpen az iPhone 9 is egyben. Ilyen nevű telefonja még nincs a vállalatnak.

A gyártó nyáron tartja meg a szokásos fejlesztői konferenciáját, szeptemberben pedig ismét érkezhetnek új termékek, szériák. Mivel előbb tervezik bemutatni az újdonságot, így az érdeklődőknek marad elég idejük megvásárolni a mobilt. Egy német lap szerint április 3-től lesz lehetőségünk beszerezni az iPhone 9-et, amelyért 399 dollárt kell majd fizetnünk. Ha mindez igaz, akkor az SE 2 az Apple legolcsóbb kiadása lesz. 

A termék főként méretben tér majd el a többitől, hiszen kisebbre tervezték, mint az elődjeit. A márciusra várható okostelefon paraméterei nem sokban térnek el. a CPU-ból az Apple A13-as chipjét tették bele, RAM-ból 3 gigával rendelkezik majd. A háttértár viszont nem lesz túl nagy, ugyanis csak 64 és 128 GB-os verzió várható belőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr2215479726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása