Indiszkrét

Márciusi Netflix-es premierek

2020. március 01. 14:57 - kurrek

first-look-whats-coming-to-netflix-march-2020.png

Hamarosan itt a tavasz, de a Netflix ekkor sem hagy minket új tartalom nélkül. Márciusban érkezik Mark Wahlberg új filmje, a Sundance-n bemutatott Lost Girls, a Kingdom folytatása és még sok más alkotás. Lássuk tehát, hogy mi vár ránk az év harmadik hónapjában!

Spenser Confidential - március 6.

A Netflix idei egyik legfontosabb alkotása a Spencer Confidental, amely március 6-án kerül a kínálatba. A filmről egyelőre nem okat tudni, csak annyit, hogy Bostonban játszódik. Az akció-dráma főszerepében Mark Wahlberg áll, de feltűnik továbbá Alan Arking, Winston Duke, Marc Maron és Austin Post is. 

aaaabfsyjdupqdbzsndbbbnas7h67irt7rmgig8wp6vgymsst8wsh1fwgtntoxffnxakmu0eulqvxfq-r7fvhkipmnxouhh5.jpg

Lost Girls - március 13.

A Lost Girls című mozit januárban mutatták be a Sundance-n, ám hamarosan a Netflix platfomján is nézhető lesz. A misztikus krimi-dráma Robert Kolker "Lost Girls: An Unsolved American Mystery" regénye alapján készült. Főszerepben Amy Ryan, Thomasin McKenzie és Lola Kirke. Az alkotást Liz Garbus rendezte, aki korábban már többször dolgozott a streaming-nek. 

Kingdom - március 13.

Szintén március 13-án debütál a Kingdom második szezonja. A zombisorozat Dél-Kóreában készült, amelynek első évada akkora siker lett, hogy szinte azonnal bekérték a folytatást. 
aaaabsrk06gqa9mtkqbhtswtz7l8bnffzxut7-hitkvv4zztqhlsfhp4-vscr5vbzoj8bqflp-p2h9slbfu8pobdurujixc0.jpg

Unorthodox - március 26.

Az Unorthodox minisorozat a hónap végén debütál a Netflix-en. A német alkotás a Deutschland 83 készítőitől származik. Az újdonság egy fiatal zsidó nőről szól, aki házasságából elmenekülve külföldön kezd új életet. A sztori négy részes lesz, így pár óra alatt darálható. 
711xb-e6k6l.jpg

Ozark - március 27.

A Bryde-ek március végén visszatérnek egy harmadik évaddal. A sorozat főszerepében Jason Bateman, Laura Linney és Julia Garner állnak, akik hosszú idő után ismét a képernyőn lesznek az Ozark sorozatban. A harmadik szezon első előzetese már napvilágot látott, így már nincs is olyan messze az egy hónap múlva esedékes premier.

Felkerülnek továbbá olyan korábbi filmek és sorozatok, mint az Always a Bridesmaid, a Corpse Bride, a Freedom Writers, a Ghosts of Girlfriends Past, a He’s Just Not That Into You, a Kung Fu Panda 2, a Life as We Know It, a The Story of God with Morgan Freeman 3. évada és a Valentine’s Day.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr4615484172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása