Indiszkrét

Érkezik a Lucifer 6. évada?

2020. március 04. 19:18 - kurrek

aaaabzh0exnvknxnazjxbj4p1u3ec4awuocctynepjmwvf-xo4sihbym4fztch1h6kkcczammbu-iols6wzzw05mkhb9f-_4.jpg

Hiába jelentették be korábban, hogy az ötödik évaddal véget ér az ördög sztorija, tudhatnánk már, hogy Lucifer nem feltétlenül mond mindig igazat. A FOX-on indult sorozat a harmadik szezon után átkerült a Netflixre. A streaming sok alkotást mentett már meg, így azonnal lecsapott a történetre.

izzó

A DC képregényen alapuló Lucifer-ben a szolgáltató látta a lehetőséget, így átvette azt, majd az ötödik szezon közeledtével mégis bejelentette, hogy az lesz az utolsó. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a sztorinak mégsincs vége. A TV Line szerint ugyanis az ördög még egy esélyt kap, egy hatodik, amolyan bónusz évadot. A Warner Bros. TV és a Netflix között már folynak a tárgyalások, ráadásul a hírek szerint pozitív irányba halad a dolog. A hatodik felvonás 10-13 epizódot kaphat, de ez még megegyezés alatt van. 

Tom Ellis 2016 óta alakítja a sorozat ördögét, ráadásul a karaktere nemrég feltűnt a CW nagy crossoverében is pár mondat erejéig. Lauren German, mint Chloe detektív jelenik meg, de láthatjuk még Lesley-Ann Brandt-ot, Kevin Alejandro-t és D. B. Woodside-t is. A színészek készen állnak ismét kamerák elé állni egy záró szezonra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr5715503438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása