Indiszkrét

Eltolták az új James Bond film bemutatását

2020. március 05. 19:46 - kurrek

bond-no-time-to-die-1575468298.jpg

Később mutatják be a legújabb James Bond-filmet. A No Time To Time bemutatóját áprilisról halasztották el, amit a New York Times hozott le elsőként. A film készítői nemrég jelentették be, hogy a járvány miatt ne kockáztatnak, inkább várnak az újdonság premierjével.

A No Time To Time áprilisban került volna bemutatásra, de a hírek szerint csak novemberben kerül a mozikba. A rajongók levélben kérték meg a készítőket, hogy gondolják át az áprilisi bemutatót. A fanok ugyanis úgy gondolják, hogy a közegészség sokkal fontosabb a marketingnél. Bár ők nyárra gondoltak, az alkotók úgy döntöttek, hogy az év végéig eltolják a premiert.

A 25. James Bond-film lesz Daniel Craig utolsó Bond alkotása. Becslések szerint 5 millió dolláros kiesést jelenthet a filmiparnak a vírus terjedése, hiszen sorra zárnak be a mozik. Ahol még várják a látogatókat, oda is jóval kevesebben érkeznek, mint korábban. Információk szerint a mostani bejelentés csak az első, hiszen sok másik is követheti a jövőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr6015504872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása