Indiszkrét

A múlt hét legsikeresebb filmjei

2019. november 22. 14:07 - kurrek

ford_v_ferrari_still_splash.jpg

A múlt hét óta kicsit változott a felállás. A Midway hátrébb esett, hiszen debütált a Ford V Ferrari, illetve Charlie angyalai új része is. A Joker hetedik hete van a legsikeresebbek listáján, ebből is látszik, hogy lehet még gyártani nagysikerű alkotásokat. Lássuk, hogyan alakultak a bevételek az előző héten!

Ahogy már a bevezetőből is kiderült, nem a Midway áll az első helyen, hiszen átvette a helyét a sportkocsikról szóló újdonság. A Ford V Ferrari egy életrajzi-dráma Matt Damon, Christian Bale és Jon Bernthal főszereplésével forgott. Az alkotás közel 100 millió dollárból készült el, a bemutató hétvégéjén pedig világszerte vissza is hozott belőle közel 60 milliót. Ugyanekkor a Midway "csak" 8 és fél millió dollárt kaszált, így az összes bevétele eddig 75 millió dollár. Egy egyelőre mégnem érte el a ráfordított költségeket.

Harmadik helyen a Charlie angyalai vannak, akik 8,4 millióra tettek szert pár nap alatt. A 48 milliós büdzséből forgott mozi főszereplői Kristen StewartNaomi Scott és Elizabeth Banks voltak. A három lány közül a korábbi Alkonyat-sztár ellen a rajongóknak voltak kifogásai, ennek ellenére szép kis summát gyűjtöttek össze a csajok.

Negyedik helyre csúszott vissza a Playing with Fire, amely a múlt héten még felfért a dobogóra, ennek ellenére sikerült túlszárnyalnia a ráfordított költségeket. Az összbevétele jelenleg 31 millió dollárnál jár. Vele együtt a Last Christmas című karácsonyi mozi is zuhant, amely már csak az ötödik a maga 37 milliójával. Ennek ellenére viszont vele kapcsolatban elmondhatjuk, hogy már jócskán túlteljesített, hiszen sikerült többet kaszálnia, mint amennyit az egész sztoriba beleöltek.

Hatodik helyen zárt a Doctor Sleep, amely szintén nyereségessé vált. 54 millió dollár értékben vettek rá mozijegyet világszerte. Mögötte a The Good Liar, ami még csak most debütált. A nyitó hétvégéjén 5,6 millió dollárt hozott a konyhára, ami igen csekély összegnek tűnhet, viszont érdemes kiemelni, hogy mindössze 10 millióból forgatták le az egész történetet. Így már más a leány fekvése, nem? Ráadásul világszerte már túl is szárnyalta a ráfordított költségeket, hiszen 11 milliós bevételével már az első héten nyereségessé vált a thriller.

A listán van még a már említett Joker, illetve a Maleficent: Mistress of Evil és a Harriet is. Előbbi még mindig 5 millió felett képes teljesíteni, míg Demónára és Harrietre 4,9 és 4,6 millió dollár értékben vásároltak jegyeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr7715317832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása