Indiszkrét

Decemberi Netflix-es premierek

2019. december 03. 10:08 - kurrek

whats-new-on-netflix-dec-2019.jpg

Ismét új hónap, így megint összegyűjtöttük nektek azokat az alkotásokat, amik decemberben kerülnek bemutatásra a Netflix-en. Lesz itt karácsonyi mozi, vámpíros sorozat, de még Ryan Reynolds is visszatér a képernyőkre. A platform senkiről nem feledkezett meg és még az utolsó napokra is tartogat meglepetéseket. Lássuk, hogy mikre várhatunk az év utolsó heteiben!

A Christmas Prince: The Royal Baby (december 5.)

Végre valahára bemutatásra kerül a nagysikerű filmsorozat harmadik része. Az elsőben ismerkedett össze a két főszereplő, akik össze is házasodtak a folytatásban, idén pedig kisbabát várnak. Aldovia-ban ismét karácsony van, a leendő hercegnő születése előtt pedig természetesen rengeteg gonddal kell szembenézniük. Főszerepben az iZombie sztárja Rose McIver és a kevésbé ismert Ben Lamb.

V-Wars (december 5.)

Sokan várják már a V-Wars premierjét, hiszen a főszerepben a Vámpírnaplók korábbi színésze, Ian Somerhalder áll. A színész láthatóan nem tud elszakadni a vérszívóktól, így a Netflix-nek leforgatta a V-Wars című széria első szezonját. Az alkotás december elején kerül fel a streaming kínálatába. Mellette feltűnik még Adrian HolmesKyle Breitkopf és Jacky Lai

6 Underground (december 13.)

A 6 Underground biztos nézős lesz minden nő számára, hiszen a sármos színész, Ryan Reynolds főszerelésével készült. A december közepén debütáló akciófilmben olyan hírességek kaptak még lehetőséget, mint Dave FrancoSebastian Roché és Adria Arjona

The Two Popes (december 20.)

A megosztó sztori végre látható lesz a Netflixen. A dráma főszerepében Anthony Hopkins és Jonathan Pryce állnak, akik Ferenc és Benedek pápát formálják majd meg. Bár az alkotás némelyik moziban novembertől elérhető, globálisan a platformra kerül majd fel karácsony előtt. Rendezői székbe Fernando Meirelles ült, míg az írásért Anthony McCarten felelt. 

The Witcher (december 20.)

Szintén ezen a napon érkezik a sokak által már régóta várt The Witcher. A Netflix egyik legnagyobb dobása egy könyvsorozaton alapul. Az új sorozaton olyan alkotók dolgoztak, mint Lauren Schmidt, akinek a nevéhez a The Umbarella Academy és a Daredevil is fűződik. Főszerepen Henry Cavill áll majd, a magyar cím pedig a "Vaják".

YOU (december 26.)

Igen-igen, az utolsó napokra is tartogat még nagyszabású produkciókat a szolgáltató. A You-t tavaly vásárolta fel a Netflix, amelynek az első évada nagyot tartolt a rajongók körében. A kissé pszichopata főszerepben Pen Badgley áll, akit korábban a Gossip Girl Dan-jeként ismerhetett meg a közönség. Az új szezonban egy újabb áldozatot szemel ki magának, akit terrorizálhat majd tíz részen keresztül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr5215329122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása