Indiszkrét

Egy héttel korábban jön a Disney+ Európába

2020. január 22. 09:47 - kurrek

disney-marvel-1024x564.jpg

A vártnál egy héttel korábban érkezik a Disney+ Európába.

A streaming szolgáltató első körben Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Írországban, Svájcban, Ausztriában, illetve természetesen az Egyesült Királyságban indult volna el március 31-én. A Deadline szerint viszont már egy héttel korábban elérhetőek lesznek a tartalmak, így március 24-től már nézhető lesz az újdonság.

Érdekesség viszont, hogy az árak eltérnek a tengerentúlitól. A szolgáltatás díja az USA-ban 6,99 dollár, egy évre pedig 69,99 dollárt kell fizetniük, ha nézni szeretnék. Európában ez kicsit máshogy alakul, hiszen a havidíj 6,99 euró, illetve 5,99 font lesz, míg az éves díj 69,99 euró. A kedvezményekről egyelőre nincsen információ, bár biztosan számíthatunk valamire. Az is lehetséges, hogy egyes mobilszolgáltatók ingyenes előfizetést adhatnak a csomagajánlataikhoz, ami sokat dobhatna az adott vállalatnak. 

A következő körös terjedés érinti majd Belgiumot, Portugáliát és a skandináv országokat. Náluk várhatóan nyártól lehet majd előfizetni a tartalmakra. Magyarországra 2021-ben jut majd el streaming.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr7115420728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása