Indiszkrét

Nagyot kaszál egy mobiljáték a koronavírusból

2020. február 07. 13:17 - Molnár Balázs L.

ss_0d43c3d9ae3888bbc6391b7e3bbb5803ecc069c0_1920x1080.jpg

 Olyannyira bejött nekik a koronavírus megjelenése és terjedése, hogy a már egyébként 8 éve megjelent Plague Inc. a legtöbbet vásárolt játék lett az Apple Store-ban.

Kínában már korábban felért a csúcsra, azonban mostanra világszerte a legtöbbet megvásárolt játék lett. De nem csak iOS rendszeren, hanem más platformokon is tarol a játék, így a készítők hivatalos közleményben hívták fel a játékosok figyelmét arra, hogy a játék egyáltalán nem szimulátor, így nem képes reprezentálni a valóságot és az ott elért adatokat sem szabad reálisként abszolválni, csupán egy játékról van szó. Míg iOS rendszeren egyébként 0.99 dollárba, azaz körülbelül 300 forintba kerül, addig android rendszeren ingyenesen hozzáférhető, azonban itt mikrotranzakció keretében lehet ugyancsak fizetni azért, ha szeretnénk gyorsabban kiírtani az emberiséget. PC-re is elérhető szoftver a Steam áruházából, ott 15 dollárt kell kicsengessünk, ami közel 5 ezer forintnak felel meg. Mindenesetre érdekes, hogy mennyien kíváncsiak rá, hogyan is lehet kiírtani egy teljes bolygónyi embert pár kattintással.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr8515463586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása