Indiszkrét

Elindult a kormányzati honlap

2020. március 05. 20:35 - kurrek

koronavirus-tajekoztato-honlap.jpg

A magyar kormány a minap elindította azt a weboldalt, ahol folyamatosan figyelemmel tudjuk követni a koronavírus eseményeit. A tájékoztatási felület élesben is megkezdte működését, amit az ígéretek szerint folyamatosan frissítenek majd.

https://koronavirus.gov.hu tehát már elérhető, minden információ megtalálható róla a vírus terjedéséről. Megtudhatjuk róla, hogy hány fertőzött van az országban, mennyien vannak karanténben, mert érintett területen jártak. Az oldalon mindezek mellett a magyarországi lehetőségekről, egészségügyi intézményekről, terjedésről is vannak adatok, amelyeket folyamatosan tesznek közzé és követnek nyomon. 

A weboldal március 4-től érhető el bárki számára. Ehhez kapcsolódóan egy Facebook oldal is létrejött, amelynek a célja, hogy a magyar emberek hiteles információkat kapjanak a betegségről. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiszkret.blog.hu/api/trackback/id/tr3215504602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása